Da Discord blev frigivet, ændrede det konceptet med onlinemeddelelser og gruppechats for evigt. Et årti før det eksisterede, kunne du måske have fundet dig selv ved hjælp af AOL Instant Messenger, MSN Messenger eller den nyere Skype - hvoraf to ikke længere findes, og den sidstnævnte har lidt meget under Discords popularitet.

Før uenighed vidste vi aldrig, hvordan det var at have en meddelelsestjeneste permanent gemme vores samtalehistorie i skyen. For lokalt at gemme kørende logfiler på AIM eller MSN, har du brug for en slags tredjeparts plugin. På Skype opbevares nu tekstlogfiler i skyen i kun 30 dage.

For nogle er det en stor ting at holde fast på beskedhistorikken for evigt. For andre er det et mareridt. I januar 2017 skitserede Discord, hvordan de er i stand til at gemme milliarder af meddelelser i et blogindlæg, og det ser ud til, at denne politik ikke ændrer sig snart. Discord tilbyder heller ingen måde for brugere at masse slette deres DM-historie på Discord.

Så hvad sker der, hvis du har sendt tusindvis af direkte beskeder og beslutter, at du ikke længere vil have dem til at eksistere for evigt? Der er flere løsninger, men ingen af ​​dem er perfekte.

Sletning af diskord DM-historie på diskord med genvejstaster

Den mest intuitive måde at slette en Discord-besked på er ved

  1. Hold musen hen over den for at afsløre ikonet til højre for hamburgermenuen. klik på ikonet. vælg Slet.bekræft sletningen ved at klikke på Slet-knappen.

Dette kræver dog konstant brug af musen, hvilket bremser processen enormt. Derfor skal du vide om rækkefølgen af ​​tastaturkommandoer, der efterligner denne procedure.

Her er en oversigt over sekvensen:

  1. Gå ind i et diskord DM. Tryk en gang op for at vælge din seneste meddelelse. Tryk op igen for at aktivere redigereren. Tryk på Ctrl + A for at vælge al teksten i feltet. Tryk på Backspace for at slette teksten. Tryk på Enter én gang for at bekræfte redigeringen. Tryk på Enter igen for at bekræfte sletning af prompten.

Dette virker som en lang og udmattende proces, men i praksis kommer du i en rytme, og det at slette hver meddelelse tager kun et sekund. Det kræver langt mindre af en stabil hånd end konstant at flytte din markør til forskellige områder på skærmen for at klikke på flere forskellige knapper.

Sletning af diskord DM-historie med AutoHotkey

Nu hvor vi har konstateret, at DM'er kan slettes uden at bruge musen, åbner det muligheden for at automatisere processen med et simpelt AutoHotkey-script.

Vi har dækket AutoHotkey tidligere, såsom vores HelpDeskGeek-artikel om fem af de mest nyttige AutoHotkey-scripts, og installation af applikationen er gratis og tager kun et minut. Denne indstilling er dog kun tilgængelig for Windows-brugere, da AutoHotkey ikke i øjeblikket fungerer på macOS.

Ideelt set ønsker du følgende ting fra dit AutoHotkey-script:

  1. En vippetast til at tænde og slukke den fulde tastatursekvens med pauser mellem hvert trin En måde at kontinuerligt indlæse tidligere beskeder

Her er et eksempel script, jeg har skrevet:

F1 :: Toggle: =! Toggle loop {hvis ikke Toggle break hvis WinExist (“ahk_exe discord.exe”) WinActivate SendInput {Up} Sleep 100 SendInput {Up} Sleep 100 SendInput ^ a Sleep 100 SendInput {Backspace} Sleep 100 SendInput { Enter} Sleep 100 SendInput {Enter} Sleep 100 SendInput {WheelUp} Sleep 200} retur

Dette script bruger F1-tasten som et skifte til at aktivere eller deaktivere sletning af beskeder. For at dette skal fungere, skal du allerede være i et aktivt DM-vindue, før du tænder scriptet til. Pauserne (Sleep) mellem hver tastetryk er, så maskiner med mindre behandlingskraft ikke kommer foran sig selv og springer over en tast. Hvis du finder ud af, at dette script kører, men opfører sig underligt, kan du prøve at øge værdien af ​​hver Sleep med trin på 50.

Der er dog et advarsel om dette script, som er, at det vil bryde, når man når en Discord-opkaldsmeddelelse. Sådan ser de ud:

Når du når en af ​​disse meddelelser, forhindrer du dig i at trykke på Op-tasten for at vælge dine tidligere meddelelser før den. Imidlertid kan forbedringer af scriptet muligvis muliggør en løsning på dette.

Sletning af diskord DM-historie med bots

Lad os først præcisere, at vi ikke giver instruktioner om, hvordan du bruger en Discord-bot til at slette din DM-historie, men vi fortæller læserne, at dette er muligt.

I de sidste par år er Discord gået fra at afskrække brugen af ​​selvbots til direkte mærkning af det som en overtrædelse af dens betingelser.

Når det er sagt, bruger du selvbots din risiko for ophør, så vi kan ikke foreslå, at du gør det. Imidlertid rapporterer mange brugere, at brug af selvbots til formål, der ikke er offentlige, forstyrrende eller skadelige, aldrig har ført til irettesættelse fra Discord. Tag en beslutning efter eget skøn.

En selvbot er simpelthen en brugerkonto, der kører på et Discord API-token. I dag kræver Discord, at bots spores og mærkes gennem dens udviklersportal. En selvbot omgår dette og giver en standard brugerkonto adgang til at fremsætte API-anmodninger, så de kan automatisere en lang række opgaver. Sletning af beskeder er en af ​​dem.

Discord API understøtter i øjeblikket en POST-anmodning, der affyrer en meddelelse Slet Bulk gateway-begivenhed, så bots hurtigt kan slette alle meddelelser, der er mindre end to uger gamle. Ældre meddelelser kan stå i kø og slettes individuelt (med en hastighedsgrænse).

Med Discord tilsyneladende tilfreds med at gemme vores beskeder for evigt, er det på os at komme med løsninger til massesletning og bevare vores privatliv. Ovenstående tre muligheder er alle lidt beskidte, men det er det bedste, vi har, indtil Discord tilbyder en løsning.